In verband met onze collectieve vakantie zijn wij gesloten tot en met 14 juni. Uw bestelling zal maandag 17 juni in behandeling worden genomen. Reeds geplaatste bestellingen worden wel uitgeleverd.

Over Xtrack

Gestart in 1998 als vraagbaak voor de industrie. Met een technische opleiding werktuigbouw en ervaring in verschillende industrieën zoals diverse chemische fabrieken, raffinaderijen, scheepvaart, farmacie evenals de toeleveranciers, bleek al snel dat er behoefte was aan een duidelijk advies op het gebied van verlijming, epoxy reparatie, coatings en aanverwante technische oplossingen.

Xtrack is merk onafhankelijk en biedt een brede keuze van producten voor het meest effectieve resultaat op het gebied van gespecialiseerde technische onderhoud- en reparatie producten.

Daarnaast adviseren wij op het gebied van onderhoud en metaalbescherming door middel van hoogwaardige coating en epoxy systemen.

Of het nu gaat om een boutje dat is gebroken of een complete motor waar de scheuren in zitten, de situatie bepaalt de keuze van het product. Ieder product heeft weer andere eigenschappen en niet één product heeft alle beste eigenschappen samen.

Wij richten ons niet alleen op het uitvoeren van technische projecten maar ook op de verkoop van hoogwaardige technische onderhoudsproducten. Door nauwe contacten met onze leveranciers kunnen wij gebruik maken van een uitgebreid netwerk van kennis op verschillende vlakken.

Wij bieden u naast een service gerichte levering van top producten ook meer dan 23 jaar ervaring op het gebied van technische advisering en onderhoudstechnologie. Een solide basis om uw situatie met ons te delen.

 

Chaser International

Postbus 390
3340 AJ Hendrik Ido Ambacht
Nederland
T: 078-6817570
info@xtrack.nl
KvK: 55437257
BTW: NL851711637B01