Al 25 jaar een betrouwbare partner voor uw reparatie en applicatie. Wij versturen naar alle landen in Europa >>meer info

Overige betaalmethoden

iDEAL

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken.

In een paar stappen is de betaling gedaan:

  1. U kiest iDEAL als betaalmethode.
  2. U selecteert uw bank.
  3. U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
  4. De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
  5. Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
  6. U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Benieuwd hoe betalen met iDEAL werkt? Aan de hand van deze demo laten we u zien hoe de betaling bij uw eigen bank stap voor stap plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging. U zult merken dat het heel eenvoudig is.

In de omschrijving van de iDEAL-betaling staat altijd de naam, Chaser International, vermeld waaraan u betaald heeft.

Creditcard

Creditcard is vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen met wereldwijde dekking. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard, Maestro en Visa ondersteunen, is doit een veelzijdige betaalmethode. Voor het ontvangen van creditcardbetalingen zijn hoge veiligheidseisen. Wij zijn volledig PCI DSS-compliant en hebben daardoor het hele proces voor uw betalingen  in eigen beheer. De kosten voor een betaling met Creditcard zijn 3% van het aankoopbedrag.

Paypal
Klanten die beschikken over een Paypal rekening kunnen ook bij Xtrack vertrouwd inloggen en afrekenen via Paypal. De kosten voor een betaling met Paypal zijn 4% van het aankoopbedrag. Deze kosten staan gelijk aan de kosten die wij moeten afdragen aan Paypal. Op deze wijze kunnen wij u het gemak van een Paypal betaling aanbieden en toch onze prijzen scherp houden. Wie geen rekening bij Paypal heeft kan er direct gratis een openen. Meer informatie op paypal.nl.
Paypal is één van de grootste online betalingsproviders en functioneert als een soort bank tussen de koper en de webwinkelier. Winkelen op het internet wordt daarmee veiliger én makkelijker voor iedereen.
Bij het online betalen met PayPal worden geen bankgegevens uitgewisseld. PayPal is eenvoudig en snel (uw betaling wordt meestal realtime uitgevoerd).

Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor snelle beatlingen. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. De kosten voor een betaling met Mister Cash zijn 3% van het aankoopbedrag.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar.  U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. De kosten voor een betaling met SOFORT Banking zijn 3% van het aankoopbedrag.

Uw bank verricht uiteindelijk de betaling.  SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.