Al meer dan 25 jaar leveren wij kwaliteitsproducten voor reparatie en onderhoud. Wij leveren door heel Europa. Meer info >>

Loctite M-121HP Hysol Medische hulpmiddelen epoxy lijm (gecertificeerd ISO 10993) - 50 ml

€ 67,75
Op voorraad
SKU
L235033

Medische epoxy lijm (gecertificeerd ISO 10993) met een hoge viscositeit, zakt niet uit

Gebroken witte tot beige, niet-uitzakkende 2K-epoxylijm met medium viscositeit die uithardt bij kamertemperatuur om een taaie, amberkleurige-beige lijmnaad te vormen.
 
LOCTITE® EA M-121HP is een niet-uitzakkende 2K-epoxylijm in gebroken wit tot beige met medium viscositeit, die uithardt bij kamertemperatuur om een taaie, amberkleurige-beige lijmnaad te vormen, met een uitstekende weerstand tegen afpellen en slagbelasting.
 
Typische toepassingen zijn onder andere toepassingen met lage spanning die een goede weerstand tegen slagbelasting en afpellen vereisen. Geschikt voor gebruik in de assemblage van medische disposabels.
  • Conform ISO 10993 voor gebruik in de assemblage van medische wegwerpapparaten
  • Bestand tegen blootstelling aan een brede waaier aan oplosmiddelen en chemicaliën
  • Uitstekende thermische schokbestendigheid
  • Bijzonder bestand tegen afpellen en slagbelasting
  • Uitstekende mechanische en elektrische eigenschappen
  • Verlijmt ongelijkaardige materialen, waaronder aluminium, staal en andere metalen, en een brede waaier aan kunststoffen en keramiek

Medische goedkeuring

Loctite biedt de meest uitgebreide lijn van lijm en kit beschikbaar voor de medische apparatuur in de industrie. Deze USP klasse VI en / of ISO-10.993 conforme producten zijn speciaal ontworpen voor de montage van medische hulpmiddelen waarbij toxiciteit en sterilisatie weerstand vereist is.

Documentation