• KOSTENLOS, um bei jeder Bestellung ein Anwendungsworkset hinzuzufügen. >> Mehr info

Metal Tek A - kneedbaar staal - 454 gram

25,00 €
Auf Lager
SKU
AT-MTK-EP-A
Kneedbaar staal voor het opbouwen en repareren van metaal (ook gietijzer en legeringen) dat versleten of gescheurd is.

Metal Tek A epoxy voor onderhoud en reparatie van metalen onderdelen. De Reparatie epoxy voor het opvullen van metaal (ook gietijzer en legeringen) en versleten metaal onderdelen. Repareren zonder lassen.

Metal Tek A is voor algemene toepassingen en kan vrijwel overal gebruikt worden. Optimale hechting op bijna alle materialen. Ook zeer geschikt voor gietijzer reparaties en legeringen. Kan na uitharding machinaal bewerkt worden (boren, vijlen, frezen, tappen, polijsten etc.). is bestand tegen alcohol, ester, zout water, olien en de meeste zuren en logen. Temperatuur bereik: -35ºC tot + 120ºC.

Toepassingen bij motorblok reparaties (ook scheuren), versleten metalen onderdelen die weer opgebouwd moeten worden, ingesleten en beschadigde pompen. Voor het repareren en opbouwen van metaal zonder te lassen. Het is een koude techniek die eenvoudig zonder speciaal gereedschap is uit te voeren.

Gerelateerde producten welke u onderaan deze pagina kunt toevoegen

  • Cleaner: voor het reinigen van het oppervlak kunt u gebruik maken van een cleaner zoals de Rapid clean.
  • Versteviging : bij het repareren van scheuren of het overbruggen van gaten dient u eventueel gebruik te maken van een verstevigingsmat voor het opvangen van de trekspanningen. Wij kunnen u een strip van 10 cm x 50 cm RVS geweven gaas leveren.
  • Mengen: voor het mengen en aanbrengen van de pasta kunt u gebruik maken van onze spatel.
  • GRATIS Applicatie werkset en technische tips

Dokumentatie